معرفی برند سینالوکس
آمالگام دو واحدی سینالوکس
آمالكپ دو واحدي سينالوكس - اوزان بسته بندی 50عددی ویژگی ها: آمالگام Cinalux با بهره گیری از فناوری پیشرفته و با استفاده از روش اتمایزینگ گازی به صورت ذرات کروی تولید می شود، این آلیاژ عاری از فلز روی و فاز مضر Gamma2 می باشد.
ارز آزادآمالگام 5 واحدی سینالوکس
آمالكپ 5 واحدي سينالوكس بسته بندی : ٥٠ عددی ویژگی ها: این آلیاژ عاری از فلز روی و فاز مضر Gamma2 می باشد
ارز آزادآمالگام سه واحدی سینالوکس
آمالكپ سه واحدي سينالوكس - اوزان بسته ٥٠ عددي ویژگی ها: آمالگام Cinalux با بهره گیری از فناوری پیشرفته و با استفاده از روش اتمایزینگ گازی به صورت ذرات کروی تولید می شود، این آلیاژ عاری از فلز روی و فاز مضر Gamma2 می باشد.
ارز آزادآمالگام یک واحدی سینالوکس
آمالكپ يك واحدي سينالوكس - اوزان بسته بندی 50 عددی ویژگی ها: آمالگام Cinalux با بهره گیری از فناوری پیشرفته و با استفاده از روش اتمایزینگ گازی به صورت ذرات کروی تولید می شود، این آلیاژ عاری از فلز روی و فاز مضر Gamma2 می باشد.
آمالگام دو واحدی 150 عددی سینالوکس
آمالكپ 2 واحدي سينالوكس بسته بندی: 150 عددی ویژگی ها با بهره گیری از فناوری پیشرفته و با استفاده از روش اتمایزینگ گازی به صورت ذرات کروی تولید می شود، این آلیاژ عاری از فلز روی و فاز مضر Gamma2 می باشد.