معرفی برند سینالوکس

  • آمالكپ دو واحدي سينالوكس - اوزان بسته بندی 50عددی ویژگی ها: آمالگام Cinalux با بهره­ گیری از فناوری پیشرفته و با استفاده از روش اتمایزینگ گازی به صورت ذرات کروی تولید می­ شود، این آلیاژ عاری از فلز روی و فاز مضر Gamma2 می باشد.

      
  • آمالكپ 5 واحدي سينالوكس  بسته بندی : ٥٠ عددی ویژگی ها:  این آلیاژ عاری از فلز روی و فاز مضر Gamma2 می باشد

      
  • آمالكپ  سه واحدي سينالوكس - اوزان بسته ٥٠ عددي ویژگی ها: آمالگام Cinalux با بهره­ گیری از فناوری پیشرفته و با استفاده از روش اتمایزینگ گازی به صورت ذرات کروی تولید می­ شود، این آلیاژ عاری از فلز روی و فاز مضر Gamma2 می باشد.

      
  • آمالكپ يك واحدي سينالوكس - اوزان بسته بندی 50 عددی ویژگی ها: آمالگام Cinalux با بهره­ گیری از فناوری پیشرفته و با استفاده از روش اتمایزینگ گازی به صورت ذرات کروی تولید می­ شود، این آلیاژ عاری از فلز روی و فاز مضر Gamma2 می باشد.

    ناموجود
      
  • آمالكپ 2 واحدي سينالوكس  بسته بندی: 150 عددی ویژگی ها  با بهره­ گیری از فناوری پیشرفته و با استفاده از روش اتمایزینگ گازی به صورت ذرات کروی تولید می­ شود، این آلیاژ عاری از فلز روی و فاز مضر Gamma2 می باشد.

    ناموجود