خانه مجله دندانپزشکی دیش دال مقالات دندانپزشکی


مشخصات ایمپلنت های Dentaurum

زمان مورد نیاز برای مطالعه:۲دقیقه

مشخصات ایمپلنت های Dentaurum

ایمپلنت Dentaurum

کمپانی دنتاروم آلمان(Dentaurum) فعالیت خود را در صنعت دندانپزشکی در کشور آلمان ازسال ۱۸۸۶ آغاز نمود. این کمپانی در سال ۱۹۶۸ اقدام به سرمایه گذاری در بخش تحقیق و توسعه شرکت با هدف ورود به بازار ایمپلنتولوژی نمود و اولین ایمپلنت خود رابا عنوان بایولوکس به بازارعرضه کرد.

تاریخچه ایمپلنت های Dentaurum

کمپانی آلمانی دنتاروم در سال 1886 فعالیت خود را در صنعت دندانپزشکی و با بازگشایی یک لابراتوار دندانپزشکی توسط Arnold Biber آغاز نمود.این کمپانی در سال 1968 با بهره گیری از دانش روز و تکیه بر متخصصین خبره و تجربه ای به اندازه نیم قرن در صنعت ایمپلنتولوژی، اقدام به سرمایه گذاری های کلانی در بخش تحقیق و توسعه خود نمود و با ورود موفق به بازار ایمپلنتولوژی، توانست اولین ایمپلنت خود را با عنوان بایولوکس به بازار عرضه کند.
اگرچه امروزه تولید بایولوکس متوقف شده اما در روزگاری، این ایمپلنت یکی از اولین ایمپلنت های تمام سرامیکی بود که تجربه های بسیار خوشایندی را به کاربران اهدا کرد.

کمپانی دنتاروم دارای بیش از ۱۳۰ نمایندگی در جهان می باشد.تاکنون توانسته است محصول خودرا به 130 کشور که عموما کشور های درجه دوم به لحاظ صنعتی می شوند ارسال نماید.شرکت سپهراسپید کاویان نمایندگی کمپانی دنتاروم را برعهده دارد .


سطح منحصر بفرد CBS در ایمپلنت های دنتاروم

دنتاروم موفق به ثبت سطحی مشابه به سطح SLA اما با کمی تفاوت و به نام CBS شده است. در این سطح، سطح فیکسچر توسط ذرات سرامیک و تری فسفات کلسیم سندبلاست و سپس اچ می شوند که این فرآیند در افزایش سطح و استئواینتگریشن مطلوب موثر می باشد.

معرفی سیستم ایمپلنت های Dentaurum

این کمپانی تا به امروز ۴ نسل ایمپلنت را به شرح زیر معرفی کرده است.

سیستم های موجود در ایران 

1:سیستم Tiologic st 

2:سیستم CITO mini

که در ادامه به بررسی هریک از این سیستم ها میپردازیم 

فیکسچر TIOLOGIC ST

درسال ۲۰۰۶، ایمپلنت های TioLogic پس از موفقیت در ۴ کشورجهان وارد بازار آمریکا گردید پس از آن درسال ( ۲۰۱۳ ) TioLogic ST ,وارد بازار های جهانی شد.

نسل جدید ایمپلنت های آلمانی TioLogic ST به علت کاربرد بسیار ساده و ایمن مورد توجه فراوان قرار گرفته است. طراحی منحصر به فرد خارجی وکانکشن داخلی این نسل از ایمپلنت های دنتاروم (Dentaurum)مورد تحسین متخصصین بنام درسراسر دنیا قرارگرفته است.

تایولوژیک اس تی پیشرفته ترین نسل از سری ایمپلنت های تایولوژیک آلمان می باشد که در سال ۲۰۱۳ به بازار عرضه گردید.

قطر  :  3.3 - 3.7 - 4.2 - 4.8 - 5.5

طول  :  11 - 13

بررسی ویژگی های تایولوژیک اس تی باتوجه به طراحی داخلی و خارجی:

طراحی خارجی


ایمپلنت آلمانی تایولوژیک دارای طراحی خارجی cylindrical_ conical می‌باشد که باعث شده ایمپلنت تایولوژیک دارای بیشترین توزیع متناسب نیرو در استخوان را داشته باشد و موجب می‌شود که کمترین فشار وارده به استخوان تجربه شود.

ایمپلنت تایولوژیک با داشتن rounded apexاحتمال آسیب زدن به sinus , nerve را به صفر می رساند.
سطح پوششی سیقلی قسمت platform ایمپلنت دارای اندازه۰/۳mm می‌باشد که متناسب باعرض بایولوژیک می‌باشد.
طراحی (نسل دوم)رزوه ها تایولوژیک ST باعث شده که اسئواینگرشین وپایداری اولیه بهتر صورت گیرد.
درمنطقه spongyاستخوان به صورتprogressive courseمی‌باشد.


طراحی رزوه ها به گونه ای می‌باشد که بهترین حالت توزیع نیرو در استخوان اتفاق بیفتد.

طراحی داخلی


طراحی داخلی ایمپلنت تایولوژیک به صورت سیلندری و با کانکشن جدید و پیشرفته پنتا استاپ می باشد. دو آزمایش مهم بر روی این ابعاد ایمپلنت صورت گرفته یکی انالیز FEM و دیگری تست فیزیکی (مواد) به وسیله انستیتو فرانهافر آلمان بر مبنای ایزو ۱۴۸۰۱٫
این آزمایشات نشان می دهد که بهینه ترین توزیع نیرو در این طراحی اتفاق می افتد

فیکسچر CITO MINI

این فیکسچر جز ایمپلنت تک قطعه ای بوده و گزینه ای ایده آل برای بیمارانی که تراکم استخوانی کمی دارند، می باشد.
- امکان کاشت سریع
- پایداری طولانی مدت
- تعداد دریل لازم کم


قطر : 1.8 - 2.2 - 2.5

طول : 11 - 13

کیت جراحی  Dentaurum


کیت جراحی تایولوژیک ظاهر زیبا و کاربرد ساده ای دارد و شما باتوجه با سایز انتخابی خود و کارکد آن می توانید به راحتی پروتکل جراحی را انجام دهید اما نکته حائز اهمیت در این کیت داشتن دریل های کانترسینگ با قابلیت Bone Collect است که علاوه بر توانایی جمع نمودن استخوان، در عدم اورهیت شدن استخوان در حین دریلینگ نیز موثر می باشد.
همچنین حضور سرفیس کاتر در کیت بدست آوردن سطح صاف را تضمین نموده. این اینسترومنت دارای چهار پره با قدرت برش بسیار بالا بوده و قادر به برش قسمت کورتیکال به اندازه قطر نهایی فیکسچر انتخابی می باشد