خانه مجله دندانپزشکی دیش دال مقالات دندانپزشکی


نقد و بررسی ایمپلنت Argon

زمان مورد نیاز برای مطالعه:۲دقیقه

نقد و بررسی ایمپلنت Argon

ایمپلنت Argon

این ایمپلنت آلمانی جدیدا وارد بازار ایران شده است از نظر جراحی مشکلاتی مانند عدم تطابق فرز با فیکسچر بخصوص در فک پایین دارد که جراحی انرا مشکل می کند از نظر قیمتی متوسط محسوب می شود در مورد تحلیل استخوان و موفقیت طولانی مدت نگارنده اطلاعاتی ندارد.نحوه اتصال قطعه پروتزی به ایمپلنت بنا به ادعای  شرکت سازنده امکان لق شدن را به حداقل می رساند هرچند این نوع اتصال در مراحل امتحان پروتز ممکن است برای دندانپزشک دردسر ساز باشد.

تاریخچه ایمپلنت Argon

شرکت Argon  ساخت کشور آلمان فعالیت های خود را از سال 2001 شروع کرده و در سال 1395 وارد ایران گردید .تمای محصولات Argon  دارای تکنولوژی سطح osteoActive هستند که در افزایش استئواینتگریشن و بقای ایمپلنت نقش چشمگیری دارد.

فیکسچر های آرگون دارای کانکشن هگز با مورس تیپر 1.5 درجه و به صورت عمیق میباشند .

در حال حاضر دو سیستم ایمپلنتی  Argon در ایران موجود میباشد :

1- Rapid 

2-Sure

که سیستم Sure , به صورت short نیز عرضه میشود .

فیکسچر های Rapid

فیکسچر های رپید دارای رزوه های self-tapping بدنه کونیکال و شیار برنده میباشد که همگی در ثبات اولیه مطلوب آن و امکان استفاده از آن برا انواع مختلف استخوان نقش بسزایی دارد و همچنین stopping shoulder  در بالای فیکسچر به کاشت ایمپلنت در ساب کرستال و سیل عالی بافت استخوانی کمک می نماید .

فیکسچر های sure 
فیکسچر های شور دارای رزوه های متراکم کننده {compression-thread*design}  و موازی با طراحی بدنه تقریبا تیپرد کونیکال بوده که این امر در افزایش سطح فیکسچر و ثبات اولیه موثر میباشد و برای کاشت در انواع مختلف استخوان کاربرد دارد.
کیت جراحی Argon

کیت جراحی آرگون به دو صورت کامل و مینی موجود می باشد. کیت کامل (Professional) حاوی تمام ابزار لازم برای جراحی و همچنین ابزار پروتزی می باشد و در طبقه زیری استاپرهای حلقه ایی وجود دارد و یکی از نکات جالب کیت، داشتن دو مدل پایلوت دریل است.

این دو مدل تنها در 0.5 میلی متر ارتفاع با یکدیگر تفاوت دارند بطوری که پایلوت دریل کوتاه تر برای کاشت ایمپلنت در کرستال و پایلوت دریل بزرگتر برای کاشت ایمپلنت به صورت ساب کرستال مناسب می باشد