چه زمانی پیش از کاشت ایمپلنت جراجی لیفت سینوس انجام می شود

چه زمانی پیش از کاشت ایمپلنت جراجی لیفت سینوس انجام می شود

لیفت سینوس طی 15 سال اخیر , بسیار متداول شده است چون اکثر افرادی که یک یا چند دندان خود را از دست می دهند تمایل دارند که آن را با کاشت ایمپلنت جایگزین کنند و اگر استخوان کافی در فک بالا برای کاشت ایمپلنت وجود نداشته باشد یکی از راه حل های موجود لیفت سینوس است.

پنج نکته طلایی برای موفقیت درمان با ایمپلنتهای کوتاه

پنج نکته طلایی برای موفقیت درمان با ایمپلنتهای کوتاه

در ابتدا، اثربخشی ایمپلنت های کوتاه به علت اصول طولانی مدت ایمپلنت زیر سوال بود، اما در سال های اخیر موفقیت ایمپلنت های کوتاه و گسترده ای نشان داده شده است. در سال 2004، فوگازاتو و همکارانش نشان دادند میزان موفقیت تجمعی ایمپلنت های کمتر از 9 میلیمتر 95.1 درصد است. مطالعات اخیر نشان داده است که میزان بقایای ایمپلنت کوتاه در بیمارانی که نیمی از دندان های شان را از دست داده اند شبیه به ایمپلنت های استاندارد است.

هزینه ایمپلنت دندان به چه عواملی بستگی دارد

هزینه ایمپلنت دندان به چه عواملی بستگی دارد

ایمپلنت دندان یکی از مهمترین خدمات دندانپزشکی است که امروز تقاضای زیادی برای آن وجود دارد اما همواره هزینه ایمپلنت یکی از دغدغه‌های همیشگی مراجعین بوده است. از اینرو آگاهی از فاکتورهای تأثیرگذار بر هزینه یکی از شاخص‌هایی است که بر روی تصمیم‌گیری مراجعین تاثیر می‌گذارد.

هفت مزیت استفاده از ایمپلنت های کوتاه

هفت مزیت استفاده از ایمپلنت های کوتاه

علت استفاده از ایمپلنتهای کوتاه معمولا به محدودیتهای آناتومیکی بر می گردد. ارتفاع استخوان در دسترس معموال تعیین کننده طول ایمپلنت می باشد. نواحی خلفی دهان معمولا کمترین ارتفاع استخوانی را دارند که علت این امر اکسپنشن سینوس در ماگزیال و حضور کانال مندیبل در 11 میلیمتر باالتر از بوردر تحتانی مندیبل می باشد. بنابراین در نواحی خلفی فکین، چنانچه نخواهیم از روشهای جراحی برای افزایش ارتفاع استخوان در دسترس استفاده نمائیم مجبور به استفاده از ایمپلنتهای کوتاهتر هستیم.

روش های پیوند استخوان در کاشت ایمپلنت

روش های پیوند استخوان در کاشت ایمپلنت

بیماری بافت‌های نگهدارنده دندان‌ یا پریودنتال یکی از علل اصلی تخریب استخوان فک هستند. پروتزهای نامناسب و صدمات شدید نیز نقش موثری در از بین رفتن استخوان فک دارند. پیوند استخوان یک راهکار فوق‌العاده برای جایگزینی بافت‌های استخوانی از دست رفته است که باعث رشد مجدد استخوان می‌شود. از پیوند استخوان جهت ایجاد یک پایه قوی برای کاشت ایمپلنت‌ دندان استفاده می‌شود؛ این عمل، نقش موثری در جلوگیری از پیشرفت بیماری‌های لثه داشته و لبخند شما را زیباتر جلوه می‌دهد.دندان پزشکان ، پیوند استخوان را بهترین...

پنج عامل بر جهت نیروهای وارده ایمپلنت های دندانی

پنج عامل بر جهت نیروهای وارده ایمپلنت های دندانی

یکی از عوامل موفقیت ایمپلنت کاشته شده میزان و نیروی وارد به آن می باشد، زیرا این نیروها بر جوش خوردن ایمپلنت به استخوان موثر می باشند.پروتزهای بر پایه ایمپلنت چه ثابت و چه متحرک، معتبرترین روش های درمان در دندانپزشکی هستند، اما تاثیر جابجایی های مکانیکی بر روی عملکرد و جوش خوردن ایمپلنت ها همچنان مشخص نیست.جوش خوردن ایمپلنت با استخوان فرآیند پیچیده ای است که درآن با فعالیت های مولکولی و سلولی در فصل مشترک ایمپلنت و استخوان سروکار داریم، علاوه برا این چنانچه فشارهای زیادی بین ایمپلنت و استخوان...

دلایل پیوند استخوان در کاشت ایمپلنت

دلایل پیوند استخوان در کاشت ایمپلنت

گاهی اوقات افرادی که می‌خواهند ایمپلنت دندان بکارند ممکن است استخوان فک مناسبی برای پشتیبانی از ایمپلنت نداشته باشند.در چنین شرایطی افزایش و تقویت استخوان باید پیش از کاشت ایمپلنت انجام شود. هدف از این کار تقویت استخوان و ساختار نگهدارندة ایمپلنت دندان است.

فاکتور های ارزیابی قبل از تعیین سایز ایمپلنت

فاکتور های ارزیابی قبل از تعیین سایز ایمپلنت

اندازه و ابعاد ایمپلنت دندانی طی سالهای اخیر تغییرات بسیار زیادی کرده است، به طوریکه پیشرفت در طراحی بدنه فیکسچر، پوشش روی ایمپلنت، اندازه قطر و طول ایمپلنت، اتصالات و همچنین میزان باری که هر ایمپلنت می تواند تحمل کند؛ امکان کاشت دندان به روشهای مختلف را برای دندانپزشک با توجه به خصوصیات فردی هر بیمار فراهم آورده است.

مزایا و معایب مینی ایمپلنت در مقایسه با ایمپلنت معمولی

مزایا و معایب مینی ایمپلنت در مقایسه با ایمپلنت معمولی

برای پرکردن جای خالی دندان به صورت دائمی، دو روش ایمپلنت معمولی و مینی ایمپلنت وجود دارد. در صورتی که تفاوت‌های آنها را ندانید، ممکن است انتخاب روش مناسب برای شما دشوار باشد. روش مناسب جایگزینی دندان‌های از دست رفته به عوامل متعددی مانند تعداد دندان‌هایی که می‌خواهید جای خالی آنها را پر کنید، وضعیت سلامت عمومی، تراکم و حجم استخوان فک و بودجه ‌ای که برای درمان در نظر گرفته ‌اید بستگی دارد.

نرم افزار های مورد استفاده جهت تشخیص ایمپلنت دیجیتال بخش دوم

نرم افزار های مورد استفاده جهت تشخیص ایمپلنت دیجیتال بخش دوم

نویگیشن از روش‌های نوین در عرصه کاشت ایمپلنت است. در این روش طراحی و کاشت به صورت کاملا دیجیتالی صورت می گیرد. این روش نسبت به روش‌های سابق مزایای زیادی دربر دارد. می‌خواهیم به معرفی و ویژگی های سیستم های موجود در بازار فناوری جدید بپردازیم با ما همراه باشید.

تفاوت میان ایمپلنت معمولی و مینی ایمپلنت

تفاوت میان ایمپلنت معمولی و مینی ایمپلنت

از آنجایی که برای کاشت ایمپلنت شرایط هر بیمار متفاوت است , تنها راه برای مشخص کردن نوع مناسب ایمپلنت برای بیمار , معاینه فیزیکی کامل دهان و عکس پرتوی ایکس میباشد.پس از آن میتوان مشخص کرد بهترین راه جایگزین دندان های از دست رفته در بیمار کاشت ایمپلنت معمولی است یا مینی ایملنت

در چه صورتی از مینی ایمپلنت ها استفاده میشود

در چه صورتی از مینی ایمپلنت ها استفاده میشود

به طور سنتی، از دست دادن دندان به معنی استفاده از پروتزهای دندان مصنوعی ناراحت کننده یا ایمپلنت های گران قیمت است. اما روش جدیدتری هم برای جایگزینی دندان های از دست رفته وجود دارد که راحت تر و مقرون به صرفه تر است. مینی ایمپلنت ها نصف اندازه ایمپلنت های معمولی هستند. به همین دلیل استفاده از آنان ارزان تر و راحت تر است.

نرم افزار های مورد استفاده جهت تشخیص ایمپلنت دیجیتال بخش اول

نرم افزار های مورد استفاده جهت تشخیص ایمپلنت دیجیتال بخش اول

دندانپزشکی با محوریت دیجیتال می تواند جایگزین مناسبی برای روش های درمان سنتی باشد.به منظور کاهش مشکلات احتمالی در درمان های سنتی راه حل های پیشرفته ای به کمک دندان پزشکی دیجیتال قابل ارائه می باشد. با اطمینان می توان گفت در آینده ای نه چندان دور، دندانپزشکی دیجیتال کاملا رایج خواهد شد و با توجه به دیجیتالی شدن روند های درمانی از جمله درمان ایمپلنت ، سرعت ، دقت، کیفیت، و زیبایی کار نهایی افزایش می یابد و در نتیجه خلق درمانهای بهتر برای بیماران صورت می پذیرد.

مزایای جراحی ایمپلنت با لیزر

مزایای جراحی ایمپلنت با لیزر

جراحی ایمپلنت با لیزر گزینه بهتر و با آسیب کمتر به بافت نرم و سخت در دندانپزشکی ایمپلنت ایفا می‌کند. استفاده از لیزر در جراحی ایمپلنت سبب می‌شود که محل جراحی با حداقل آسیب به بافت نرم و سخت، آماده شود. در واقع ما جراحی آتروماتیک و بدون آسیب در جراحی ایمپلنت با لیزر خواهیم داشت. در جراحی ایمپلنت با لیزر، ما قادر خواهیم بود فقط بافت‌هایی را که نیاز داریم، برداریم و به بافت‌های سالم اطراف، آسیبی وارد نمی‌آوریم. برداشت بافت نرم و سخت با حداقل آسیب خواهد بود. دقت انجام جراحی در این روش بسیار...

کاربرد دریل ها در ایمپلنت بدون فلپ

کاربرد دریل ها در ایمپلنت بدون فلپ

یک فرایند بدون فلپ انجام سی بی سی تی ضروری است در صورتیکه وضع استخوان در نمای رادیوگرافی مناسب باشد و نیاز به پیوند استخوان و اعمال اضافی مانند اکسپنشن استخوان نباشد از روش فلپ لس می توان استفاده کرد.در این روش محل قرار گیری ایمپلنت دندانی با یک وسیله مخصوص به اندازه قطر ایمپلنت پانچ می شود و از همان ناحیه ایمپلنت دندان قرار داده می شود در یک فرایند بدون فلپ، ایمپلنت میتواند مطابق ایمپلنت طراحی بدون داشتن سطح آلوئوالر قرار بگیرد. در این فرایند، انتخاب تجهیزات جراحی بسیار با اهمیت است.

توصیه هایی که سیگاری ها قبل از کاشت ایمپلنت باید بدانند

توصیه هایی که سیگاری ها قبل از کاشت ایمپلنت باید بدانند

سیگار کشیدن یکی از عادات متداول افراد در جامعه است که اثرات منفی بسیار زیادی دارد. اما اثرات منفی آن روی کاشت دندان به روش ایمپلنت در تحقیقات متعددی ثابت شده است. نتایج تحقیقات نشان می دهد نیکوتین موجود در سیگار روی فرایند جوش خوردن پایه ایمپلنت با استخوان فک تاثیر قابل توجهی گذاشته و در نتیجه احتمال عدم موفقیت کاشت ایمپلنت را بالا می برد. هم چنین چون افراد سیگاری معمولاً نمی توانند به خوبی بهداشت دهان و دندان خود را حفظ کنند و با بیماری های متعدد لثه و دندان دست و پنجه نرم می کنند؛ ریسک بروز...

کدام نوع ایمپلنت بهتر است فوری یا معمولی

کدام نوع ایمپلنت بهتر است فوری یا معمولی

ایمپلنت‌های دندانی، علاوه بر اینکه باعث بازگشت زیبایی و عملکرد دندان از دست رفته می‌شوند، سلامت دندان‌های مجاور را نیز بهبود می‌بخشند و باعث افزایش کلی سلامت دهان و دندان می‌شوند.ایمپلنت دندان یک فرایند طولانی است که تاکنون دچار تحولات زیادی شده است. در حال حاضر با پیشرفت‌های حاصله در زمینه تکنولوژی‌های عکس‌برداری سه بعدی، کاشت ایمپلنت می‌تواند طی چند ساعت و در یک جلسه به انجام برسد

چند نکته کاربردی هنگام انتخاب هیلینگ کپ

چند نکته کاربردی هنگام انتخاب هیلینگ کپ

هیلینگ بسته به تشخیص پزشک بعد از مدتی (۳-۲ ماه) به جای کاوراسکرو بسته می شود. هیلینگ باعث شکل گیری بافت لثه در اطراف ایمپلنت می شود و همچنین از نفوذ جسم خارجی به داخل ایمپلنت جلوگیری می کند. بعد از بستن هیلینگ و گذشت ۲-۱ هفته، دندانپزشک هیلینگ را باز کرده و ایمپرشن کوپینگ را برای قالب گیری به جای آن می بندد. سپس در همان جلسه مجدداً هیلینگ را بسته تا دندان بیمار آماده گردد.

ایمپلنت فوری فواید و معایبش

ایمپلنت فوری فواید و معایبش

ایمپلنت‌های دندانی، علاوه بر اینکه باعث بازگشت زیبایی و عملکرد دندان از دست رفته می‌شوند، سلامت دندان‌های مجاور را نیز بهبود می‌بخشند و باعث افزایش کلی سلامت دهان و دندان می‌شوند. در روش ایمپلنت، در محل دندان از دست رفته، یک ریشه از جنس تیتانیوم به جای ریشه طبیعی دندان کاشت می‌شود. سپس یک تاج ساخته شده که معمولاً از جنس چینی روی آن قرار می‌گیرد که ظاهر و عملکرد دندان طبیعی را تقلید خواهد کرد.امروزه این روش درمانی به دو صورت فوری و چند مرحله ای انجام می شود که درمان فوری آن بسیار پرطرفدار است،

فاکتور های موفقیت بلند مدت کاشت ایمپلنت فوری

فاکتور های موفقیت بلند مدت کاشت ایمپلنت فوری

روش های درمانی فوری در میان دندانپزشکان متداول تر شده اند. چون مزایای بسیاری مخصوصاً در حوزه نوآوری در طراحی ایمپلنت و مشخصات سطحی آن توانسته ایمپلنت های فوری را به عنوان یک گزینه قابل قبول نسبت به پروتکل های درمانی سنتی در دندانپزشکی ایمپلنت مطرح کند. در صورتی که بیمار به دقت انتخاب شود و دستورالعمل های بالینی نیز دقیق اجرا شود؛ ایمپلنت های فوری با نتیجه قابل قبولی و همچنین نرخ موفقیت بالایی که قابل مقایسه با ایمپلنت های قدیمی است که پس از بهبود لثه در محل کاشت می شدند؛ انجام می گیرد.